банер
банер3
банер 1
COB-РАБОТИЛНИЦА

за нас

Mingxue Optoelectronics основана во 2005 година е национално претпријатие за висока технологија со месечен производствен капацитет од 2,5 милиони метри.

Специјализирани сме за развој и производство на LED ленти (вклучувајќи COB/CSP/SMD), неонски ленти, мијалник со виткање ѕидови и LED линеарно светло за надворешна и внатрешна употреба.

Нашата мисија е да им служиме на нашите клиенти со најдобрите производи и услуги во индустријата.Затоа, наша обврска е да произведуваме производи со најдобар квалитет по најконкурентни цени.Тоа го правиме со големи инвестиции во обука, истражување и развој.

Нашите 300 вработени, вклучувајќи 25.000 квадратни метри производна површина и 25 техничари можат да ги поддржат вашите проекти нудејќи техничка поддршка и обука за нашите производи и контролни решенија.Секогаш можете да сметате на нашата експертиза за вашите проекти!

Зошто да не одберете нас

БРЗА ИСПОРАКА

БРЗА ИСПОРАКА

Со огромен производствен капацитет од 25000 ㎡ подна површина. Можеме да го произведеме вашиот товар и да биде подготвен за испорака за дури 7 работни дена.

ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ

ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ

Над 16-годишно искуство во производство на висококвалитетно LED светло со ленти.Извонреден квалитет значи задоволство и лојалност на клиентите.

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Нашиот искусен инженерски тим е секогаш подготвен да обезбеди најдобра поддршка за нашите клиенти.

НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ

НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ

Постојано се стремиме да го подобриме нашиот синџир на снабдување и производствената ефикасност. Добриот квалитет не значи повисоки трошоци.

нов производ

  • LED лента
  • Силиконски неонски ленти
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ
НАЈДОБРИ ТРОШОЦИ ЗА ВРЕДНОСТ

Проекти

Контактирајте не