• head_bn_ставка
 • LED светлосни ленти на големо во Кина LED светлосни ленти на големо во Кина

  24V-1616-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 900LM

  • 2700
  • cct
  • 03
  • 02
  • 01
 • 30° 2016 Неонски водоотпорни LED ленти светла 30° 2016 Неонски водоотпорни LED ленти светла

  24V-2016-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 16 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1760LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • D18 Неонски водоотпорни LED ленти светла D18 Неонски водоотпорни LED ленти светла

  24V-D18-Неонски

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 16 W
  Ширина на ПХБ: 6 мм
  LM/M: 1210LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • разнобојни LED ленти за надворешни светла разнобојни LED ленти за надворешни светла

  24V-1212-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1030LM

  • 2700
  • cct
  • 03
 • 1616 3D неонски лед светлосни ленти на големо 1616 3D неонски лед светлосни ленти на големо

  24V-1616 3D-неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 12 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 643LM

  • 2700
  • 6000
  • 03
 • тркалезни неонски водоотпорни LED ленти светла тркалезни неонски водоотпорни LED ленти светла

  24V-D25-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 20 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1530LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
  • 03
  • 05
 • Неонски водоотпорни лед светла од 2020 година Неонски водоотпорни лед светла од 2020 година

  24V-2020-Неонски

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14,4 W
  Ширина на ПХБ: 16 мм
  LM/M: 14LM

  • 01-1-27
 • безжични надворешни LED ленти светла безжични надворешни LED ленти светла

  24V-1312-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 785LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
  • 03
 • надворешни LED флексибилни светлосни ленти надворешни LED флексибилни светлосни ленти

  24V-1220-Неонски

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 15 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 446LM

  • 3500
  • 6000
  • 03
  • 02
  • 01
 • 2835 водоотпорна флексибилна LED светлосна лента 2835 водоотпорна флексибилна LED светлосна лента

  24V-1010-Неонски

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1030LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • водоотпорни led ленти светла rgb водоотпорни led ленти светла rgb

  24V-0910-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 565LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • надворешно led ленти осветлување Дијаметар на свиткување надворешно led ленти осветлување Дијаметар на свиткување

  24V-0817-Неон

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 344LM

  • 2700
  • cct
  • 03
12Следно >>> Страница 1/2