banderolë
banderolë3
banderola1
COB-PUNËTORI

rreth nesh

Mingxue Optoelectronics e themeluar në vitin 2005 është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë me një kapacitet prodhimi mujor prej 2.5 milionë metrash.

Ne jemi te specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e shiritave LED (përfshirë COB/CSP/SMD), Neon Strip, larës muri të përkulshëm dhe dritë lineare LED për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

Misioni ynë është t'u shërbejmë klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira në industri.Prandaj është detyrimi ynë që të prodhojmë produkte të cilësisë më të mirë me çmimet më konkurruese.Ne e bëjmë këtë duke investuar shumë në trajnime, kërkime dhe zhvillim.

300 punonjësit tanë, duke përfshirë 25,000 metra katror sipërfaqe prodhimi dhe 25 teknikë, mund të mbështesin projektet tuaja duke ofruar mbështetje teknike dhe trajnime për produktet tona dhe zgjidhjet e kontrollit.Ju gjithmonë mund të mbështeteni në ekspertizën tonë për projektet tuaja!

Pse na zgjodhet ne

DORËZIM I SHPEJTË

DORËZIM I SHPEJTË

Me një kapacitet të madh prodhimi prej 25000 ㎡ hapësirë. Ne mund ta bëjmë ngarkesën tuaj të prodhuar dhe gati për t'u dërguar në 7 ditë pune.

CILESI SHKELQYER

CILESI SHKELQYER

Përvojë mbi 16-vjeçare në prodhimin e dritës me shirit LED me cilësi të lartë.Cilësia e jashtëzakonshme nënkupton kënaqësinë dhe besnikërinë e klientit.

MBESHTETJE TEKNIKE

MBESHTETJE TEKNIKE

Ekuipazhi ynë inxhinierik me përvojë është gjithmonë i gatshëm të ofrojë mbështetjen më të mirë për klientët tanë.

KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN

KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN

Ne po përpiqemi vazhdimisht të përmirësojmë zinxhirin tonë të furnizimit dhe efikasitetin e prodhimit. Cilësia e mirë nuk do të thotë kosto më të larta.

produkt i ri

  • Shirit LED
  • Shirit neoni silikoni
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN
KOSTIMI MË I MIRË PËR VLERËN

Projektet

Na kontaktoni