• head_bn_ставка
 • 24v долги лед светлосни ленти 24v долги лед светлосни ленти

  24V-238LED-2835

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 22 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2870LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • лед светлосни ленти за соба со далечински лед светлосни ленти за соба со далечински

  24V-2835-168LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1915LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • UL сертификат Комерцијална лента Светло UL сертификат Комерцијална лента Светло

  24V-2835-70LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 6 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 813LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • led кујнски ленти светла под кабинетот led кујнски ленти светла под кабинетот

  24V-2835-80LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 7,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1130LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • под кабинет led ленти осветлување под кабинет led ленти осветлување

  24V-2835-90LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 4,8 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 980LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • предводени под шалтер осветлување ленти предводени под шалтер осветлување ленти

  24V-2835-112LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1600LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • топло бели ленти за внатрешно осветлување топло бели ленти за внатрешно осветлување

  24V-2835-126LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 7,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1435LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • 2835 неводоотпорна лед лента 2835 неводоотпорна лед лента

  24V-2835-140LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 12 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1610LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • 65,6 стапки LED ленти светла за дома 65,6 стапки LED ленти светла за дома

  24V-2835-180LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 9,6 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM / M: 1945 LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • Светли бели лед светла од 10 стапки Светли бели лед светла од 10 стапки

  24V-2835-196LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 17 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2240LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • 24v SMD2835 Флексибилна лед лента 24v SMD2835 Флексибилна лед лента

  24V-2835-210LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 19,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2510LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • најдобрите програмибилни лед светлосни ленти најдобрите програмибилни лед светлосни ленти

  24V-2835-234LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 12,4 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2490LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000

Оставете ја вашата порака: