• head_bn_ставка
 • надворешни LED флексибилни светлосни ленти надворешни LED флексибилни светлосни ленти

  24V-1220-Неонски

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 15 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 446LM

  • 3500
  • 4500
  • 6000
  • 03
  • 02
 • led кујнски ленти светла под кабинетот led кујнски ленти светла под кабинетот

  24V-2835-80LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 7,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1130LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • паметни лед ленти светла за спална соба паметни лед ленти светла за спална соба

  24V-96LED-5050RGBCCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 4,2 W
  Ширина на ПХБ: 12 мм
  LM/M: 378LM

  • 03
  • 02
 • надворешни LED паметни ленти светла надворешни LED паметни ленти светла

  24V-84LED-5050RGBCCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 3,6 W
  Ширина на ПХБ: 12 мм
  LM/M: 324LM

  • 01
 • промена на бојата паметно led ленти светло промена на бојата паметно led ленти светло

  24V-60LED-5050RGBCCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 2,8 W
  Ширина на ПХБ: 12 мм
  LM/M: 252LM

  • 01
 • лед светла со ленти со подесување во боја лед светла со ленти со подесување во боја

  24V-120LED-3527CCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14,4 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1080LM

  • cct
 • спална соба LED светло ленти во соба спална соба LED светло ленти во соба

  24V-168LED-2835CCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 16,8 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1764LM

  • cct
 • ЛЕД светла со ленти за промена на бојата ЛЕД светла со ленти за промена на бојата

  24V-120LED-2835CCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14,4 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1368LM

  • cct
 • LED лента со прилагодлива температура на бојата LED лента со прилагодлива температура на бојата

  24V-240LED-2835CCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 24 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2280LM

  • cct
 • евтини затемнети LED ленти светла евтини затемнети LED ленти светла

  24V-240LED-2216CCT

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 19,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1632LM

  • cct
 • DMX512 сончеви LED светла со ленти во боја DMX512 сончеви LED светла со ленти во боја

  5V-60LED-SPI

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14,4 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M:N/A

  • 03
  • 05
 • менување на бојата led ленти светла со далечински менување на бојата led ленти светла со далечински

  24V-96LED-5050RGBW

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 5 W
  Ширина на ПХБ: 12 мм
  LM/M: 425LM

  • 02
123456Следно >>> Страница 1/7