• head_bn_ставка
 • меки бели LED линеарни ленти за осветлување меки бели LED линеарни ленти за осветлување

  24V-2835-60LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 12 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1250LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • домашна употреба Поставување на светлосна лента домашна употреба Поставување на светлосна лента

  24V-2835-120LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 15 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1515LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • топло бели високоефикасни LED ленти светла топло бели високоефикасни LED ленти светла

  24V-2835-240LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 21,6 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 3290LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • снабдувач на внатрешни светла на големо снабдувач на внатрешни светла на големо

  24V-140LED-2835

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14,4 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1728LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • комерцијални 16 ft затворен LED лента светло комерцијални 16 ft затворен LED лента светло

  24V-3528-60LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 4,8 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 408LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • 24v долги лед светлосни ленти 24v долги лед светлосни ленти

  24V-238LED-2835

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 22 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 2870LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • 5050 топло бело лед светло 5050 топло бело лед светло

  24V-5050-30LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 7,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 612LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • лед светлосни ленти за соба со далечински лед светлосни ленти за соба со далечински

  24V-2835-168LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 14 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1915LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • UL сертификат Комерцијална лента Светло UL сертификат Комерцијална лента Светло

  24V-2835-70LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 6 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 813LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • led кујнски ленти светла под кабинетот led кујнски ленти светла под кабинетот

  24V-2835-80LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 7,2 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1130LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • под кабинет led ленти осветлување под кабинет led ленти осветлување

  24V-2835-90LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 4,8 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 980LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
 • предводени под шалтер осветлување ленти предводени под шалтер осветлување ленти

  24V-2835-112LED

  Влезен напон: DC24V
  Максимална моќност: 10 W
  Ширина на ПХБ: 10 мм
  LM/M: 1600LM

  • 2700
  • 3500
  • 4500
  • 6000
123Следно >>> Страница 1/3

Оставете ја вашата порака: