• head_bn_ставка
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • предводени под шалтер осветлување ленти
  • параметар_икона
  • параметар_икона
  • параметар_икона
  • параметар_икона

 

 

2835SMD-112LED-19


Детали за производот

Технички спец

Преземи

lБез пад на напонот
lУлтра висока ефикасност на луменот
●ERP класа Б
●Висок РА
lЖивотен век: 50000H, 5 години гаранција

5000K-A 4000K-A

Производите со високо CRI LED нудат светлина што им овозможува на предметите да изгледаат онака како што би се појавиле под идеална светлина исто како природната дневна светлина.

Прилагодете ги лизгачите подолу за визуелна демонстрација на CRI наспроти CCT во акција.

Потопло ←CCT→ Кулер

Долна ←CRI→ Повисоко

#ERP #UL #ULTRA LONG #A CLASS #КОМЕРЦИЈАЛЕН #ХОТЕЛ

Тоа е најновиот производ на нашата компанија и се состои од серии PRO за внатрешна употреба и PRO-MINI серии за надворешни LCD екрани.SMD серијата PRO led flex ужива висока ефикасност и долготрајна продуктивност, додека специјалниот дизајн помага да се заштедат трошоците за инсталација и трошоците за материјалот. СЕРИЈАТА SMD е високо ефикасен дизајн на распоредот и заштедата на енергија се најважните фактори за да се постигне подобра цена за вашата ознака на брендот.

SMD Series Pro LED Flex обезбедува извор на LED светлина со висока ефикасност за намалување на потрошувачката на електрична енергија до 50%.SMD Series Pro LED Flex нуди подолга должина на зракот од конвенционалните LED flex, а исто така обезбедува подобра палета на бои за повисок квалитет на екранот.Овој производ има и дизајн на модул кој овозможува брза и чиста инсталација.Дополнително, SMD Series Pro LED Flex има супериорна дисипација на топлина за да го продолжи животниот век на производот. Тоа е професионална серија на SMD LED ленти со висока моќност. и така натаму...

Нашата SMD LED лента е дизајнирана да работи во совршена комбинација со нашиот LED драјвер.Тој е многу флексибилен, лесен за сечење и практично одговара на секој простор за инсталација.Овој тип на производ се користи за многу апликации како што се осветлување на сцената, знакот и екранот.Со нашите SMD LED диоди со висока ефикасност, ќе постигнете осветленост од 200LM/W при многу висок CRI (Ra>90) и температура на бојата од 6000K (природна дневна светлина).Може да понуди и широк спектар на бои за да задоволат различни потреби.Достапно е и за мешање на бои како што сакате преку приспособливи контролери.

SKU

Ширина

Напон

Макс W/m

Исечете

Lm/M

Е.класа

Боја

CRI

IP

IP материјал

Контрола

L70

MF328V112A80-D027A1A10

10 мм

DC24V

10 W

71,4 мм

1390 година

F

2700 илјади

80

IP20

Нано облога/ПУ лепак/Силиконска цевка/Полуцевка

Вклучено/исклучено PWM

50000 H

MF328V112A80-D030A1A10

10 мм

DC24V

10 W

71,4 мм

1500

F

3000 илјади

80

IP20

Нано облога/ПУ лепак/Силиконска цевка/Полуцевка

Вклучено/исклучено PWM

50000 H

MF328V112A80-D040A1A10

10 мм

DC24V

10 W

71,4 мм

1555 година

F

4000 илјади

80

IP20

Нано облога/ПУ лепак/Силиконска цевка/Полуцевка

Вклучено/исклучено PWM

50000 H

MF328V112A80-D050A1A10

10 мм

DC24V

10 W

71,4 мм

1580 година

F

5000 илјади

80

IP20

Нано облога/ПУ лепак/Силиконска цевка/Полуцевка

Вклучено/исклучено PWM

50000 H

MF328V112A80-D060A1A10

10 мм

DC24V

10 W

71,4 мм

1600 година

F

6000 илјади

80

IP20

Нано облога/ПУ лепак/Силиконска цевка/Полуцевка

Вклучено/исклучено PWM

50000 H

Оценка за енергетска ефикасност
СЕРИЈА COB STRP

Поврзани производи

најдобрите програмибилни лед светлосни ленти

под кабинет led ленти осветлување

UL сертификат Комерцијална лента Светло

2835 неводоотпорна лед лента

Светли бели лед светла од 10 стапки

топло бели ленти за внатрешно осветлување