• head_bn_item

Hva er IES for LED stripelys?

IES er en forkortelse for "belysningsingeniørsamfunn."En IES-fil er et standardisert filformat forLED stripelyssom inneholder nøyaktig informasjon om lysfordelingsmønsteret, intensiteten og fargeattributtene til LED stripelyset.Lysfagfolk og designere bruker den regelmessig til å gjenskape og analysere lysytelsen til LED stripelys nøyaktig i en rekke bruksområder og forhold.

Lysdesign og simulering bruker ofte IES-filer (Illuminating Engineering Society-filer).De gir detaljert informasjon om en lyskildes fotometriske kvaliteter, som intensitet, distribusjon og fargeegenskaper.De er primært ansatt i følgende applikasjoner:

1. Arkitektonisk lysdesign: Lysdesignere, arkitekter og interiørdesignere bruker IES-filer til å planlegge og visualisere belysningsløsninger for bygninger, strukturer og rom.De er nyttige for å bestemme lysytelsen og effektene til forskjellige lysarmaturer før de brukes i virkelige omgivelser.

2. Belysningsselskaper: Belysningsselskaper leverer ofte IES-filer for sine produktlinjer.Disse filene gjør det mulig for designere å inkludere individuelle lysarmaturer på riktig måte i kreasjonene sine.IES-filer hjelper produsenter med å vise de fotometriske kvalitetene til produktene deres, og hjelper derfor med produktvalg og spesifikasjoner.

3. Lysprogramvare: Programvare for lysdesign og simuleringsverktøy bruker IES-filer for å nøyaktig modellere og gjengi lysinnstillinger.Designere kan bruke disse programvarepakkene til å teste og analysere lysytelsen til ulike armaturer og design, slik at de kan ta mer utdannede beslutninger.

4. Energianalyse: IES-filer brukes til å evaluere en bygnings energiforbruk, lysnivåer og dagslysytelse i energianalyse og bygningsytelsessimuleringer.De bistår arkitekter og ingeniører med å finjustere belysningssystemer for maksimal energieffektivitet og overholdelse av belysningsstandarder.

5. Virtual Reality og Augmented Reality: IES-filer kan brukes til å produsere realistiske lyseffekter i virtuell virkelighet og utvidet virkelighet-applikasjoner.Virtuelle og utvidede verdener kan imitere virkelige lysforhold ved å legge til korrekte fotometriske data fra IES-filer, noe som øker den oppslukende opplevelsen.

0621

Totalt sett er IES-filer avgjørende for riktig lysdesign, analyse og visualisering i et bredt spekter av bransjer og applikasjoner.

Mingxue LED er en profesjonell produsent av led stripelys i Kina, har et komplett utvalg av testutstyr for å garantere vår kvalitet, velkommen tilkontakt ossfor mer informasjon.

 

 


Innleggstid: 21. juni 2023

Legg igjen din melding: